Dacă aș fi Andreea Raicu

v-aș sfătui cu ce să vă îmbrăcați. În fiecare zi. Vorbesc serios. Cred că e o oportunitate pentru stiliști. reviste glossy să își îngroașe puțin veniturile, dar și să ofere un serviciu tare util unui număr de consumatoare/cititoare fidele care au nevoie de sfaturi&idei în zona asta.

Cum ar funcționa? Aplicație. Facebook/&Android sau IOS. Preluând date de la o aplicație gen weather , date furnizate de tine la downloadarea aplicației – gen înălțime, conformație fizică (pe care să o alegi dintr-o serie de imagini) și evenimentul/ocazia pentru care ai nevoie de o ținută aplicația să îți ofere, ca în revistele pentru femei, variante potrivite pentru tine. Dacă ai 1,90 nu te încalță în tocuri de 12cm, dacă nu ești 90-60-90 nu îți oferă rochii-bandană. Evident, aici intervin stiliștii de serviciu care stabilesc niște standarde și direcții pentru fiecare conformație fizică, combinații de culori, stiluri, etc. De exemplu, eu, domnișoara scârț de 18șiceva ani am de mers la un bal. Vreau o rochie potrivită pentru corpul meu, care vine cu girul stilistei X, în mare vogă. Și vreau să știu exact cu ce accesorii, de unde o pot lua și cu cât. În 10-15 secunde aplicația asta îmi dă 5-6 variante, cu posibilitatea de a cumpăra online, dar și cu trimiteri către magazinele din care îmi pot cumpăra așa minune.

Cum facem bani din asta? Prin produsele recomandate.  E, până la urmă, o platformă de promovare excelentă pentru diferite branduri. Poți extinde toată povestea cu tot felul de add-ons – make-up&nail  tutorials,oferte, vouchere pentru săli de gimnastică care merg atââât de bine cu acel bikini, nu? Taxezi brandurile expuse/propuse de tine atât la afișarea fiecărui item cât și la lead-uri. Și, poate și ca la supermarket, cine stă pe rândul din față – primele propuneri, are un preț preferențial.

Nu știu exact cum ar reacționa developerii pentru o astfel de aplicație:) Poate ar înjura o studentă fără chef de examene care vine cu idei crețe…

Anunțuri

Un gând despre „Dacă aș fi Andreea Raicu

  1. Este o idee foarte, foarte buna. Si s-ar vinde. Chiar daca exista stilisti, nu toti isi permit costurile. Plus ca este mult mai rapid totul. Doar ca am putea avea surprize de genul, mii de outfit-uri identice pe strada.

Lasa un comentariu

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s