Eul din mine. Altul.n luate câte k.

Vi s-a întâmplat, fără îndoială, să descoperiți uneori că eul vostru, propriu și personal, nu mai e al vostru, ci mai degrabă al celor din jur. E al conjuncturilor și contextelor în care vă învârtiți. E acel eu pe care l-ați proiectat, poate inconștient, involuntar, în mod absolut natural. Eul acela sunteți voi…în majoritatea timpului. Uneori exuberant, vorbăreț, energic, glumeț. Alteori…

Alteori eul acela pleacă la plimbare. Își ia concediu. Cei din jur sunt oarecum debusolați. Nici tu nu știi exact unde a plecat. Știi doar că e dus și nu se întoarce.

Cred foarte tare că fiecare din noi are mai multe euri. Nu, nu sunt cancerigene, aduc doar puțină confuzie, debandadă în lumea milimetrică a sănătății personalității noastre. Sunt n, luate cîte k și se interschimbă în funcție de … e, și aici algoritmul se complică. Vedeți voi, uneori pur și simplu îți lipsesc unele variabile. Sau condiții de existență.

E interesant, însă, că de cele mai multe ori ne surprindem pe noi înșine cu un l, sau m. Interesant, dar e mai greu să-i dai de cap.

Ce să-nțeleagă ceilalți?
Pfff…

Anunțuri

Lasa un comentariu

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s