Vampiri și ciocolată. Ciocolată și vampiri?

Înțeleg că există un anumit interes pentru vampiri – Dracula, Twilight, True Blood, Buffy, spaima vampirilor (da, din nou, acum pe…DivaTV). Înțeleg că vinde(!? oare, sau încerc să găsesc o explicație logică?), dar ce nu pot înțelege sunt anumite juxtapuneri mai mult sau mai puțin … bizare.

Mai exact, vampiri + ciocolată = love. Nu, nu sânge, ciocolată.
Mai exact Kinder Bueno, un baton de ciocolată, nici măcar substanța pură(yammy!)

Scenariul e următorul: semi-întuneric, o ea seducătoare filmată din semi-profil este atacată de un vampir mai mult sau mai puțin romantic. Și, în loc să se-ndrepte către carotidă extrem de seducătoare, se-ndreaptă către buzele pătate de … ciocolată!

Ok, o fi vreo trimitere aluzivă la senzualitatea implicită a actului specific unui vampir (sucking blood) și curgerea pe buzele pline ale unei ea atent selecționate (o fi aceeași ea de aici și or încerca să aibă continuitate..:)). Și poate trimiterea asta are ca fir roșu ideea de senzualitate, senzația de, cum să spun, delicios pe care o simte un vampir când … atacă o domniță? Trimitere la care eu, personal, nu rezonez. Cine știe?

Sau poate analizez eu în prea multe detalii, Poate pur și simplu aveau oamenii un target (același cu al filmelor de mai sus?!) și un produs. Prin juxtapunere a ieșit reclama asta, la țanc pentru noul film din saga Twilight – este difuzată și în alte țări. Zic și eu… voi ce ziceți?

Reclame

Lasa un comentariu

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s